Etusivu

Taide

Tuotteemme

Tarinamme

Yksityistilaisuudet

Yhteystiedot

Asiakkaiden kertomaa

Riihimäen mukavin kahvila, Naurava Delfiini OY: meiltä myös tuotteet mukaan, yksityistilaisuudet ja tulevaisuudessa lounastarjoilu

Viialan leipomon leipurit ahkeroivat jo öiseen aikaan, jotta asiakkaillamme olisi uunituoretta suuhunpantavaa aamukahdeksasta lähtien. Erityisesti keskiviikkoisin kannattaa olla ajoissa liikkeellä, kun tarjolla on arinauunissa valmistettua neljän viljan Eloleipää, jota tullaan hakemaan kauempaakin - uskomattoman hyvää!

Juhlavampaan kattaukseen ja suuremmille ryhmille kannattaa tarjota suussasulavia voileipäkakkujamme! Liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot. Tarkemmat hinta- ja tuotetiedot selviävät kätevimmin puhelimitse. Samalla voitte myös tehdä tilauksen kakuista - eli soitto vain (019) 721 607 tai 040 585 4802!

Muistattehan myös, että voitte järjestää kahvilassamme yksityistilaisuuksia - tila on varattavissa käyttöönne sopimuksen mukaan. Viialan tuotteet ovat osoittautuneet hyväksi valinnaksi kahvilassamme järjestetyillä syntymäpäivillä ja erilaisissa yhdistysten ja ystäväporukoiden kokoontumisissa.